Ellie Goulding verdedigt Tom Grennan na ‘tit-gate’

Ellie Goulding vindt het helemaal niet erg dat Tom Grennan zaterdagavond over haar borsten begon tijdens de liveshow rondom de BRIT Awards. Volgens de zangeres had hij geen kwaad in de zin.

“Nog even over de BRITs / tit-gate… Ik droeg een prachtig borststuk, bedankt dat jullie het konden waarderen”, schrijft Goulding op Twitter. “Mijn vriend Tom Grennan is 100 procent een bondgenoot en we hadden plezier met elkaar. Ik heb er helemaal geen aanstoot aangenomen, hij had geen kwaad in de zin en er zijn geen andere interpretaties nodig.”

Goulding reageerde met haar tweet op de vele kritiek die Grennan online kreeg omdat hij bij het uitreiken van een van de prijzen over de borsten van Goulding begon. “Leuk wat je draagt, zijn het je echte borsten?”, vroeg de zanger onder meer. Goulding reageerde daarop luchtig: “Deze zijn niet van mij. Ik zou willen, die van mij staan een stuk verder uit elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes