Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 6, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu de eerste helft van You (2018‑ ) seizoen 4 te zien, net als de eerste aflevering van The Flash (2014‑ ) seizoen 9. Ook voegt Netflix de Israëlische serie The Beauty Queen of Jerusalem (2021‑ ) toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

  1. You (2018‑ ) →
  2. Physical: 100 (2023‑ ) →
  3. The Flash (2014‑ ) →
  4. The Beauty Queen of Jerusalem (2021‑ ) →
  5. The Exchange (2022‑ ) →

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes