Deze nieuwe Netflix-film staat in een klap bovenaan de Top 10

De afgelopen dagen was er weinig verandering in de Netflix Top 10, maar sinds dit weekend is er in een klap een nieuwe koploper in de Netflix Top 10. In een klap staat de romantische komedie Your Place or Mine bovenaan de lijst.

De romkom komt van debuterend regisseur Aline Brosh McKenna en Netflix omschrijft de film als “charmant” en “feelgood”. Er zijn rollen voor onder meer Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Tig Notaro en Steve Zahn.

Wisselend ontvangen

Ondanks de grote namen wordt Your Place or Mine niet zo denderend ontvangen. De Tomatometer van Rotten Tomatoes komt niet verder dan 36 procent na 59 recensies.

“Goed gecast maar mist de vonk. Your Place or Mine raakt de standaard genre-elementen en is net competent genoeg om de kijker te herinneren aan talloze superieure alternatieven,” luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix

Wil je Your Place or Mine graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.

Bekijk de trailer/video

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes