Will Smith deelt grappige filmfout uit ‘Bad Boys’ die nu viraal gaat

Natuurlijk komt het wel eens voor dat er foutjes blijven zitten in een film. Een oplettende filmfanaat viel nu wel een heel erg grote Bad Boys-flater op.

Er zijn al de nodige Bad Boys-films geweest, waarin Martin Lawrence en Will Smith de hoofdrollen spelen. Laatstgenoemde speelt de stoere detective Mike Lowrey, een grote liefhebber van sportwagens. Wanneer het kan kruipt hij weer eens achter het stuur van een prachtige bolide. Althans, dat denken we…

Foutje

In de films zien we Lowrey in menig auto scheuren, maar het lijkt erop dat het hier niet om Smith zelf gaat maar om een stuntman. In de onderstaande clip stapt Smith in de wagen, maar als je de film op het juiste moment pauzeert, dan zie je toch heel iemand anders zitten.

Dit is een kijker opgevallen, die vervolgens een filmpje online zette waarin hij hierover grapt. Wat het nog leuker maakt is dat niemand minder dan Smith er zelf ook op reageert. Hij kan er zelf zo te zien ook wel om lachen, want hij deelde de beelden zelf op zijn Instagram-pagina. Deze zijn hieronder te bekijken.

Bad Boys 4

De laatste keer dat we een Bad Boys-film zagen was in 2020, maar er wordt nu wel alweer gewerkt aan een vierde deel. Hiervoor keert het Belgische regisseur-duo Adil el Arbi en Bilall Fallah voor terug, net zoals hoofdrolspelers Smith en Lawrence.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes