Verstappen tevreden na eerste ronden RB19: ‘Dat is precies wat je wil op zo’n dag’

Max Verstappen heeft zijn eerste paar ronden in de nieuwe RB19 achter de rug. De regerend wereldkampioen was vrijdag aanwezig op het circuit van Silverstone in Groot-Brittannië voor een filmdag van Red Bull Racing. De Nederlander is na afloop te spreken over zijn eerste indruk van de auto.

Via de officiële kanalen van zijn team laat Verstappen van zich horen na zijn eerste ronden in de bolide voor het aankomende seizoen. ‘Natuurlijk was het maar een filmdag, maar ik heb een goede eerste indruk gekregen. Alles werkte naar behoren, het verliep allemaal erg soepel’, blikt de 25-jarige tevreden terug op zijn eerste ronden van 2023.

Verstappen kan dan ook met een goed gevoel vooruitkijken naar de testdagen eind deze maand nadat de RB19 een goede eerste indruk achterliet. ‘Dat is precies wat je wil op een dag als deze en nu verheug ik me natuurlijk erop om naar Bahrein te gaan’, besluit de tweevoudig wereldkampioen met een uitstekend gevoel.

Red Bull stuurt RB19 en Verstappen de baan op op Silverstone

Vrijdagavond kwamen de eerste beelden van de échte RB19 naar buiten via de officiële kanalen van Red Bull. Hoewel de auto nog niet heel geweldig te zien was, kunnen de fans wel alvast een eerste kleine indruk opdoen van het nieuwe strijdwapen van Verstappen en teamgenoot Sergio Pérez. De RB19 staat vooralsnog bekend als een evolutie van de RB18, waarmee zowel de coureurs- als constructeurstitel werd gewonnen.

Formule 1 live kijken komend seizoen? Bestel Viaplay of F1TV of neem een kijkje op onze Formule 1 tv-pagina.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes