Politie blijft ‘hoopvol’ in zoektocht naar vermiste acteur

De politie in Zuid-Californië is nog altijd “hoopvol” dat de vermiste acteur Julian Sands wordt teruggevonden. “Maar de uitkomst is misschien niet wat we zouden willen”, zegt een woordvoerder tegen Sky News. Daarmee lijkt de politie voor te sorteren op mogelijk slecht nieuws.

Sands, onder meer bekend van de film A Room with a View en de tv-serie 24, is al bijna een maand vermist. De 65-jarige acteur verdween nadat hij ging wandelen in een bergachtig gebied in de regio San Bernardino. De afgelopen weken werd de zoektocht naar de Brit gehinderd door slecht weer.

Nog altijd zijn de omstandigheden voor een zoektocht gevaarlijk, stelt de politie. In het gebied wordt met helikopters gepatrouilleerd. Als het weer het toelaat komt er ook weer een zoektocht op de grond.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes