Poldervaart heeft zeldzame spierziekte: ‘Voel me ellendig en machteloos’

Adrie Poldervaart is getroffen door een zeldzame spierziekte. De trainer van De Graafschap gaf via ESPN een statement over zijn medische status. Sinds afgelopen zondag meldde hij zich namelijk ziek bij de Superboeren.

‘Ik voel me ellendig en machteloos’, vertelde Hans Kraay junior vrijdagavond namens Poldervaart. De oefenmeester had de analist een statement doorgegeven. ‘Maar ik wil graag dat je de mensen vertelt wat ik mankeer, zodat ze niet denken dat ik een overspannen trainer ben die te weinig punten heeft en thuiszit.’

Poldervaart legde uit in welk stadium hij zich nu bevindt. ‘Ik heb donderdag een MRI-scan ondergaan voor de hersenstam, rug en nek. Dat zag er redelijk uit. De zenuwen zien er niet goed uit. Ik heb veel pijn en slaap niet. Ik loop heel erg slecht, met een stok. En ik heb verdomme maar 27 punten.’

Maandag werd Poldervaart opgenomen in het ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat de 52-jarige oefenmeester kampt met het Syndroom van Guillain-Barré. Vanuit zijn ziekenhuisbed moedigde hij De Graafschap vrijdag aan in de verloren uitwedstrijd tegen NAC Breda (2-0).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes