Onlangs gecancelde Netflix-serie krijgt toch een nieuw seizoen

De makers van de serie Uncoupled (2022‑ ) kunnen opgelucht ademhalen: er komt toch een tweede seizoen. Helemaal hoe de makers het voor ogen hadden, is het niet. De serie wordt namelijk niet verlengd door Netflix waar het eerste seizoen in première ging, maar door het platform Showtime.

De transformatie van Showtime

Op 13 januari werd Uncoupled officieel gecanceld door Netflix. Direct al werd erop gespeculeerd dat de serie mogelijk zou verhuizen naar Showtime, maar destijds resulteerden de gesprekken met de streamingdienst niet in een overname. Sindsdien is er echter veel veranderd bij Showtime. Binnenkort gaat het platform samen met Paramount+ en zal ook de naam veranderen. Het grote nieuws ging gepaard met de cancelling van verscheidene series waaronder Three Women, Let the Right One In (2022) en American Gigolo (2022).

Een single in New York City

In Uncoupled is Neil Patrick Harris te zien in de rol van een homoseksuele man van midden 40 die als kersverse single door het leven gaat in New York City. Naast Harris zijn er ook rollen voor Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks en Marcia Gay Harden. Uncoupled zal na de verhuizing naar verwachting scherper worden en meer taboes doorbreken.

  • 🍿 Lees meer over Uncoupled (2022‑ ) →
  • Related Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
    Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes