Johnny Kraaijkamp weemoedig: ‘Grootste deel van mijn leven is voorbij’

Johnny Kraaijkamp (68) is zich ervan bewust dat het grootste deel van zijn leven al achter hem ligt. Over ruim een jaar wordt hij 70 jaar. “Als je zo oud bent, kun je niemand anders meer de schuld geven, je hebt het zelf gedaan”, zegt de acteur in ‘Het Parool’.

“Ik heb een hekel aan het woord oud”

“Ik heb een hekel aan het woord oud. Het kan nog erger: ouder en oudst. En daarna ben je dood. Het grootste deel van mijn leven is voorbij”, aldus Johnny Kraaijkamp, die nog altijd zonder vaste relatie door het leven gaat.

“Mijn smaak is niet meegegroeid met mijn leeftijd”, zo verklaart de acteur zijn single bestaan. “Er schijnen leuke vrouwen te bestaan die net zo oud zijn als ik. Maar om Berend Boudewijn te citeren: dan steek ik hem nog liever in een frisse knul. Dat gaat dus nooit gebeuren. Wederzijdse liefde is natuurlijk het mooiste wat er bestaat. Of eeuwige liefde. Al duurt dat in mijn geval niet lang meer.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes