Jennifer Hoffman ging aan de drugs na breuk met Henry van Loon

Jennifer Hoffman (42) had na haar breuk met Henry van Loon (40) een experimentele fase met drugs. Ze vond het ‘magisch’, zo vertelt de actrice in ‘Het Parool’.

Ik vond het magisch, net als paddo’s en lsd”

“Tot mijn dertigste heb ik geroepen dat ik tegen alle drugs was. Vooral cocaïne, dat is gewoon een asociale, ongezellige egodrug”, herinnert de Jennifer zich. Toen eind 2017 haar relatie met Henry eindigde wilde ze zichzelf echter ‘opnieuw uitvinden’ en ging ze toch overstag.

“Ik nam op een festivalletje met vrienden xtc. Ik vond het magisch, net als paddo’s en lsd”, aldus de actrice, die sindsdien heel anders over drugs denkt. “Zo zonde dat we koffie, alcohol en suiker normaal vinden, terwijl we over die andere middelen zo hysterisch doen. Als meer mensen psychedelica zouden gebruiken, was er minder oorlog.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes