‘Days of Our Lives’-acteur Cody Longo overleden op 34-jarige leeftijd

Acteur Cody Longo, ook wel bekend als Cody Anthony, is overleden, zo meldt zijn manager Alex Gittelson. Longo was voornamelijk bekend door zijn rol als Nicholas Almain in de dramaserie Days of Our Lives. Daarnaast speelde hij in films en series als Dog Years (2017), Fame (2009), CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015) en Medium (2005–2011). Longo was 34 jaar oud.

Geen respons

Longo werd afgelopen woensdag dood aangetroffen in zijn huis in Austin. Zijn vrouw, Stephanie Clark, werd ongerust toen ze hem al een tijdje niet kon bereiken. Terwijl zij op haar werk was, vroeg ze de politie een welzijnscontrole uit te voeren. Kort daarna werd Longo dood aangetroffen in bed.

Cody was onze hele wereld. De kinderen en ik zijn er kapot van. Hij was de beste vader. We zullen je missen en voor altijd van je houden.

Stephanie Clark, vrouw

Longo’s Carrière

Na zijn rol in de beroemde serie Days of Our Lives, kreeg Longo de hoofdrol in Hollywood Heights, deze serie werd in Nederland uitgezonden op MTV en TeenNick. Hollywood Heights volgt de ambitieuze singer-songwriter Loren Tate, gespeeld door Brittany Underwood, wiens leven voorgoed verandert als ze haar grote idool rockster Eddie Duran (Longo) ontmoet.

Cody was een dierbare vriend, al jarenlang, nog voordat ik zijn manager werd. Mijn gedachten gaan uit naar zijn geweldige vrouw en prachtige kinderen. Hij had een tijdje afstand genomen van het acteren om zijn muziekcarrière voort te zetten en meer tijd door te brengen met zijn familie in Nashville. We bleven in contact en hij keek ernaar uit om dit jaar weer te gaan acteren. Cody was een loyaal, liefdevol en getalenteerd persoon en hij zal ontzettend worden gemist.

Alex Gittelson, manager

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes