Bouke & The Elvis Matters Band wint SBS6-competitie

Bouke & The Elvis Matters Band heeft zaterdag het tweede seizoen van de SBS-competitie The Tribute – Battle of the Bands gewonnen. Daarmee is de groep een van de headliners van drie grote tributeconcerten in de Ziggo Dome. De concerten vinden plaats op 21, 22 en 23 april.

Omdat de concerten op 21 en 22 april zijn uitverkocht, is er een extra concert ingelast op zondag. Daar zijn nog enkele kaarten voor beschikbaar.

Bouke & The Elvis Matters Band is niet de enige band die optreedt. Ook de nummer twee van de competitie, Earth Wind & Fires, maakt zijn opwachting in de Ziggo Dome en treedt op als coheadliner. David Bowie tributeband Starman werd derde en is de supportact.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes