William en Catherine voor het eerst in drie jaar bij BAFTA’s

Prins William (40) en zijn vrouw Catherine (41) zijn op 19 februari weer aanwezig bij de uitreiking van de BAFTA’s, de belangrijkste Britse filmprijzen. Het is voor het eerst sinds 2020 dat de prins en prinses van Wales weer bij de uitreiking zijn.

William gaat in 2021 niet naar de uitreiking vanwege de dood van zijn opa prins Philip. Ook vorig jaar zijn William en Catherine niet van de partij. Dan wordt een te volle agenda als reden opgegeven.

De awardceremonie vindt op 19 februari plaats in de Royal Festival Hall in Londen. William, die al sinds 2010 president is van de British Academy of Film and Television Arts, zal samen met Catherine naar de ceremonie kijken. Ook zullen zij de winnaars en de genomineerden voor de Rising Star Award ontmoeten.

De Duitse oorlogsfilm All Quiet on the Western Front, ook bekend als Im Westen nichts Neues, is de grootste kanshebber bij de komende uitreiking van de filmprijzen. De Netflix-film behaalt liefst veertien nominaties. Andere films die grossieren in nominaties zijn The Banshees of Inisherin en Everything Everywhere All At Once met beide tien kansen en Elvis met negen nominaties.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes