Warner Bros. heeft nog amper iets te zeggen over DC Universe-films en series

Met de nieuwe leiding van de DC-tak bij Warner Bros. Pictures is er al een rits aan veranderingen doorgevoerd. James Gunn – de co-CEO – legt nu uit dat DC volledig gescheiden is van de productiemaatschappij.

Toen Gunn en mede-CEO Peter Safran in 2022 werden benoemd tot nieuwe bazen van de filmtak, zijn er verschillende veranderingen aangebracht in het DC-universum. Er kwam een einde aan de filmtak (die tot nu de dochteronderneming is van Warner Bros.) zoals we die kenden en ook nu bevestigt Gunn dat in de onthulling van het nieuwe DC-tijdperk.

Resterende films

DC Studios is nu volledig gescheiden van Warner Bros. Pictures. De productiemaatschappij heeft nog wel de rechten van de films Shazam! Fury of the Gods en Aquaman and the Lost Kingdom, maar daarna is de invloed van WB einde verhaal.

Bekijk de trailer/video

Gescheiden

Gunn reageerde onlangs op een fan via Instagram die vragen had over de samenwerking tussen DC en Warner Bros.. “DC is sinds een paar maanden gescheiden van Warner Bros.”, schreef hij toen.

Met The Flash krijgt DC Studios een heuse reboot en breekt er een nieuw tijdperk aan voor de superhelden op het witte doek. Dat nieuwe universum zal in de zomer van 2025 haar opwachting maken.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes