Voormalig Excelsior-speler Kahraman (43) overleden

Volkan Kahraman is overleden. De oud-prof van onder meer het Oostenrijkse nationale team en Excelsior zou zijn doodgeschoten na een ruzie voor een café, volgens berichten in media in zijn thuisland.

Kahraman gold als een groot voetbaltalent en werd midden jaren negentig naar Feyenoord gehaald.Daar bleef het bij één optreden voor Kahraman, maar elders in Rotterdam kende hij wel succes. Kahraman speelde twee jaar bij Excelsior en kwam tot 58 optredens voor de Kralingers.

Na een decennium bij verschillende clubs in Oostenrijk en Turkije ging de drievoudig international de politiek in. Bij de parlementsverkiezingen in 2017 stelde Kahraman zich kandidaat voor de christendemocratische partij.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes