TLC-ster Zach Roloff ondergaat met spoed hersenoperatie

Zach Roloff, bekend van het TLC-programma ‘Little People, Big World’ en zijn familie hebben een aantal zenuwslopende uren achter de rug. De 31-jarige realityster moet deze week namelijk met spoed onder het mes voor een hersenoperatie. Via Instagram laat zijn vrouw nu weten hoe het met hem gaat.

“Het zijn 72 uur enge uren geweest, maar het gaat goed met hem en hij herstelt”

Donderdag geeft de vrouw van Zach, Tori, via Instagram een update vlak nadat er bij haar man een shunt in zijn hersenen wordt gerepareerd. Voor iedereen die al een tijdje geen biologieles heeft gevolgd: shunts bestaan meestal uit twee katheters en een klep, waarmee overmatig vloeistof van de hersenen naar een ander lichaamsdeel wordt afgevoerd.

‘Niet precies hoe ik dacht dat onze week zou verlopen’, schrijft Tori bij een reeks foto’s uit het ziekenhuis. ‘Het zijn 72 enge uren geweest, maar het gaat goed met hem en hij herstelt.’

De operatie van Zach komt vlak nadat Tori zinspeelt op het vertrek van hun gezin uit de populaire TLC-serie. Als haar in december wordt gevraagd hoelang zij en Zach van plan zijn in de serie te blijven, vertelt de moeder van drie dat hun tijd in de serie mogelijk ten einde loopt vanwege ‘alle misvattingen die mensen over haar familie hebben omdat ze alleen te zien krijgen wat TLC hen laat zien’.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes