‘Timber ging na afloop nog even lachen, maar ik was echt pissig’

Voor Anass Salah-Eddine (21) was het bekerduel tussen FC Twente en Ajax een bijzondere wedstrijd. De verdediger annex middenvelder wordt door de Amsterdammers verhuurd aan de Tukkers.

Salah-Eddine, die in principe linksback is, startte donderdagavond op het middenveld bij FC Twente. En in zijn negende officiële duel van dit seizoen speelde hij zeer verdienstelijk.

‘Het was zeker een aparte avond voor mij’, erkende hij na de 0-1 nederlaag in gesprek met ESPN. ‘Ik had ook gehoopt dat het een mooie avond zou worden, maar we hebben helaas niet doorgebekerd.’

Toch zag de linkspoot ook al positieve punten. ‘Dit duel is een mooie meetlat, ik denk dat ik zeker ben meegegaan in het niveau. Ik kan dus met een opgeheven hoofd terugkijken.’

Voor Salah-Eddine was het duel met Ajax ook een weerzien met veel van de spelers met wie hij sinds 2018 in de jeugdopleiding van Ajax samenspeelde. Met wie hij allemaal een goede band had? ‘Met al die jonge jongens, en de trainer ook. Maar tijdens de wedstrijd niemand, hoor.’

Salah-Eddine lichtte Jurriën Timber eruit op de vraag met wie hij de beste band had. Al was dat donderdag niet de hele avond zo. ‘Hij ging na afloop nog even lachen, maar ik was echt pissig. Ik ga zo nog wel even lachen met hem, maar tijdens de wedstrijd niet’, aldus Salah-Eddine, die shirtje ruilde met zijn vroegere ploeggenoot en in Amsterdam nog een contract tot medio 2025 heeft. ‘Dat shirt houd ik. En hij dat van mij.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes