‘The Meg 2’ krijgt concurrentie van andere grote haaienhorror ‘The Red Triangle’

Nadat vele Asylum-troep het imago grondig om zeep hadden geholpen, was er de afgelopen jaren een golf van succes voor griezelfilms met een haaienthema, dankzij The Meg, The Shallows en het bescheiden 47 Meters Down en 47 Meters Down: Uncaged.

De regisseur van die laatste twee, Johannes Roberts, keert binnenkort terug met een nieuw project getiteld The Red Triangle.

En waren zijn beide ’47 Meters Down’-delen nog claustrofobische thrillers, deze film lijkt meer voor het vertrouwde label zomerblockbuster te gaan.

Een soort ‘Speed 2’ meets ‘Deep Blue Sea’

Het verhaal speelt af in Noord-Californië, beroemd om zijn prachtige goudgele stranden, maar ook bekend om een bepaald stuk oceaan dat een bloedige reputatie heeft, namelijk de ‘Rode Driehoek’.

De terreur verplaatst zich dit keer naar een familiecruiseschip. Wanneer dit drijvende resort, gevuld met duizenden passagiers, vastloopt en begint te zinken, kan uiteraard de voedselwaanzin weer gaan beginnen.

The Red Triangle zal echter niet de enige haaienhorror zijn om naar uit te kijken, want later dit jaar verschijnt het vervolg The Meg 2: The Trench, waarvoor publiekstrekker Jason Statham terugkeert in de hoofdrol.

Bekijk de trailer/video

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes