T-Mobile niet in zee met Feyenoord

T-Mobile en Feyenoord gaan niet met elkaar in zee. Afgelopen maand kwamen er geruchten naar buiten dat het telecombedrijf in de race was om hoofdsponsor te worden van de Rotterdamse club, maar dat bleek niet te kloppen.

FC Utrecht en T-Mobile werken al jaren samen en hebben de intentie om het aflopende contract te verlengen. Thijs van Es kreeg direct te horen dat een switch naar Feyenoord niet ging gebeuren. De algemeen directeur van FC Utrecht ontving een berichtje van één van de directieleden van T-Mobile om de goede banden met de Utrechters aan te halen.

‘Ze bedoelen vast P-Mobile, een parkeergarage in Rotterdam.‘ Onze relatie met T-Mobile is langdurig, dat begon ooit met Tele2 als rugsponsor”, vertelt Van Es. ”Er is een zeer goede relatie die we gaan bestendigen voor de toekomst. Daar is geen twijfel over mogelijk. Als de directie nu Rotterdam binnenrijdt sturen ze een appje: ‘Maak je geen zorgen, we zijn hier voor een andere afspraak’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes