Slot: ”Clubs hebben contact gehad, maar ik blijf bij Feyenoord”

Arne Slot maakt definitief aan alle geruchten een einde. Eerder heeft Feyenoord al aangeven dat de trainer niet te koop is. Slot geeft nu op de persconferentie aan de komende tijd niet te vertrekken uit De Kuip. Leeds United heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Slot.

”De clubs hebben inderdaad contact gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf”, vertelt de trainer over de belangstelling van Leeds United. Moeten de supporters vrezen wanneer de Engelse club in paniek raakt en met miljoenen gaat strooien? ”Daar hoeven ze niet bang voor te zijn”, is Slot duidelijk.

Feyenoord heeft Slot en Leeds United al vrij snel laten weten dat een vertrek geen optie is. ”De club was heel duidelijk. Het is een compliment dat zo’n club als Leeds United interesse heeft. Het is een prachtige club in Engeland, maar het is geen teleurstelling en ook geen straf om bij Feyenoord verder te gaan. We staan er op veel fronten heel goed voor. In de competitie, we zitten nog in een Europees toernooi. Ik ga met veel enthousiasme verder.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes