Silhouet geeft beroemd familielid in DNA Singers meteen weg

Vanavond is het de beurt aan Twan om op te treden in ‘DNA Singers’, maar het silhouet van zijn nicht verraadt vrijwel onmiddellijk wie zijn bekende familielid is.

“Daar is er maar één van”

Als Twan het podium bestijgt wil hij eigenlijk weinig kwijt: hij is bang dat hij teveel zegt en daardoor verraadt wie zijn bekende familielid is. Er wordt snel een filmpje ingestart met wat hints. De panelleden denken dan aan een groepslid van Luv, Dolly Dots of Mai Tai. 

Voor ze het silhouet zien, denken ze nog aan totaal andere muzikanten. Maar als tijdens het zingen het typische kapsel van Twans beroemde familielid geprojecteerd wordt, blijft er weinig te gissen over. “Dan weet ik het ook wel”, roept Jaap Reesema uit. Hij ziet, net als de andere panelleden, direct dat dit de welbekende kuif van Eva Simons is.

Presentator Art Rooijakkers probeert het nog spannend te houden door te vragen of de panelleden een idee hebben, maar Jeroen van Koningsbrugge spreekt voor hen allen als hij antwoordt: “Toen we het silhouet zagen, wisten we het eigenlijk al.” Hij noemt het wat later in de uitzending zelfs ‘een iconisch silhouet’. Zijn teamgenoot Geraldine Kemper beaamt: “Daar is er maar één van.”

Inderdaad: Eva komt vanuit de coulissen het podium op. Ze is enorm trots op haar neef. “Hij is gewoon een ster, dat zit waarschijnlijk in ons DNA”, zegt Eva. Twan legt uit hoe de familieband in elkaar steekt. “Ik ben een echte Surinamer, want ik ken m’n biologische vader niet”, begint hij terwijl het publiek lacht. “Zo kwam ik er op m’n dertiende achter dat ik een hele familie erbij had.” Tijdens een familiediner bij oma ziet hij zijn bekende nicht voor het eerst. “Toen was ik opeens de coole boy op school die een beroemde nicht had.”

DNA Singers zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes