Peter Gillis en Nicol Kremers zetten punt achter hun relatie

Het is over en uit tussen Peter Gillis (60) en Nicol Kremers (32). Dit heeft Gillis zojuist op zijn Instagram laten weten.

Eigen weg

In een statement op Instagram deelt Gillis dat hij en Kremers niet meer samenzijn. “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, begint de Massa is Kassa-ster zijn bericht. “Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan.”

“Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten worden. We gaan dit eerst verwerken.”

Massa is Kassa

Gillis en Kremers waren bijna vijf jaar samen. De twee werden bekend door de realityserie Massa is Kassa. De woordvoerder van Gillis en Kremers deelt in een persverklaring dat Kremers geen deel uit zal maken van het tiende seizoen van Massa is Kassa.

Er gingen al langer geruchten de ronde dat Gillis en Kremers uit elkaar zouden zijn. Momenteel loopt er een onderzoek tegen Gillis omdat hij ervan wordt verdacht zijn ex te hebben mishandeld. Hij zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, tegen een muur hebben geduwd en in haar borsten hebben geknepen. Een datum voor de inhoudelijke behandeling hiervan is nog onbekend.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes