Opnames Gillis-show Massa is Kassa gaan door, ook zonder Nicol

De opnames voor een nieuw seizoen van de SBS-realityshow Massa is Kassa gaan gewoon door, nu Peter Gillis niet meer langer samen is met Nicol Kremers. “Nicol zal niet tot de vaste gezichten behoren in het volgende seizoen dat in mei van start gaat op SBS6”, laat een woordvoerder van Talpa weten.

Talpa heeft “inderdaad van Peter en Nicol begrepen dat zij niet meer samen zijn”. Het huidige seizoen van het programma wordt zoals gepland uitgezonden tot en met 20 februari. In de volgende reeks, die in mei te zien moet zijn, speelt Kremers dus geen hoofdrol meer.

Vrijdag maakten Gillis en Kremers bekend dat zij niet langer samen zijn. Volgens de vakantieparkenhouder hebben zij dat “in goede harmonie” besloten. Ook is het volgens Gillis “beter” als hij en Kremers “een eigen weg inslaan”.

Tegen Gillis loopt nog altijd een mishandelingszaak. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem ervan Kremers in mei vorig jaar onder meer in haar rug en neus te hebben gebeten. Zij is in november 2022 gehoord in deze zaak. Een datum voor de inhoudelijke behandeling is nog niet bekend.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes