Miss België geeft update na ernstig auto-ongeluk en toont verwondingen

Miss België Chayenne Van Aarle raakt dinsdagmiddag ernstig gewond bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke nadat ze met haar auto een vrachtwagen van achter ramt. Gelukkig komt de 23-jarige er met de schrik – én heel veel blauwe plekken – vanaf.

“Soms moet je ergens doorheen waardoor je diep in je ziel graaft om te kijken hoe je alles weer in balans kunt krijgen”

De Vlaamse laat deze vrijdag zien hoe ze eraan toe is nadat haar auto grotendeels onder de oplegger van de vrachtwagen terechtkomt en hulpdiensten meer dan een half uur nodig hebben om haar uit het wrak te krijgen.

Chayenne kampt nog met rugletsel en zal aankomende tijd veel rust en slaap nodig hebben. Hoewel er bij de 23-jarige naast fikse wonden aan hoofd en gelaat ook interne bloedingen en gekneusde longen worden geconstateerd, benadrukt ze in het bijschrift juist hoe belangrijk geestelijke gezondheid is. ‘Jongeren staan ​​zo onder druk dat het soms te veel wordt. En door een wolk van emotie, vragen, chaos, gedachten zie je niets om je heen totdat alles zwart wordt’, schrijft ze. ‘Soms moet je ergens doorheen waardoor je diep in je ziel graaft om te kijken hoe je alles weer in balans kunt krijgen.’

In het bericht wil de Miss, die een sjerp draagt die haar vriendin Diane speciaal voor haar maakt met de woorden ‘Miss Guardian Angel 2023’, ook iedereen bedanken voor alle liefde die ze de afgelopen dagen ontvangen heeft: ‘Ik ben voorlopig niet actief op social media, omdat ik veel rust nodig heb. Ik kan met een hersenschudding niet veel prikkels aan. Maar ik hoop dat je hierover nadenkt en goed voor jezelf zorgt als het je allemaal te veel wordt. Ik hou van jullie allemaal.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes