Maxime Meiland en Leroy zetten handtekening onder ‘droomwoning’

Nu hun gezin een stukje groter is, hebben Maxime Meiland (26) en haar man Leroy behoefte aan een nieuwe woning. Die vinden ze wederom in Noordwijk en sinds vandaag is het huis van 2,3 miljoen euro officieel van de Meilandjes.

“Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen”

Op de Instagram van Maxime is donderdag te zien hoe ze haar handtekening zet onder hun droomhuis. ‘Ik kan het nog niet bevatten’, schrijft de Meiland-telg bij de foto’s terwijl ze dagdroomt over de toekomst. ‘De meiden met hun voetjes in het gras… voor de open haard in de winter… net als vroeger. Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen’, aldus een ‘intens gelukkige’ Maxime.

De nieuwe villa van Maxime en Leroy staat in hun woonplaats Noordwijk en telt negen kamers, waaronder zes slaap- en vier badkamers. Daarnaast kunnen de jonge ouders iedere dag een duik nemen in hun verwarmde zoutwater zwembad.

De Meilandjes lijken haast van verhuizen een sport te maken. Afgelopen maart nog pakken Maxime en Leroy in een 2-onder-1-kap-woning ter waarde van 729.000 euro de verhuisdozen uit. De vraag is dus hoelang ze het in hun nieuwe huis volhouden.

Ondertussen zijn Erica en Martien ook nog druk bezig de verbouwing van hun nieuwe pensioen. Hoe dat gaat zie je in onderstaande video:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes