Kookboek Karsu duizenden keren verkocht in voorverkoop voor Turkije

Het kookboek Karsu’s Kitchen van zangeres Karsu (32) is in de voorverkoop al ‘duizenden’ keren verkocht, laat een woordvoerder van de artiest desgevraagd weten. Karsu maakte eerder bekend dat alle inkomsten van het boek naar Turkije gaan als noodhulp voor het door een zware aardbeving getroffen gebied. Ook familieleden van de zangeres zijn getroffen door de ramp.

Karsu verkoopt de boeken op haar eigen website voor zo’n 35 euro per stuk. “We zijn op dit moment druk bezig om alle orders te verwerken, dus exacte aantallen van verkochte boeken kunnen we op dit moment nog niet geven”, laat haar woordvoerder aan RTL Boulevard weten.

Het kookboek is vanaf 7 maart verkrijgbaar. 

De zangeres ‘neemt nu even de tijd voor familie en tijd om te rouwen’, laat de woordvoerder weten. Woensdagavond werd bekend dat de tante van Karsu de aardbeving niet heeft overleefd.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes