”In Rotterdam moet alles wijken voor sportief succes”

Arne Slot is de laatste dagen onderwerp van gesprek geweest in Nederlandse en buitenlandse media. De trainer van Feyenoord wordt nadrukkelijk gevolgd door clubs uit de Premier League en is volgens De Telegraaf ‘ook in andere buitenlandse competities bij clubeigenaren en bestuurders in beeld.’

Feyenoord heeft meerdere malen aangegeven dat een vertrek tot de zomer niet bespreekbaar is. De Rotterdammers houden de deur op slot tot de transferperiode. ”In Rotterdam moet alles wijken voor sportief succes. Slot is in deze fase ook niet bezig met zijn persoonlijke situatie en heeft alleen oog voor zijn elftal”, schrijft Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan.

Volgens de journalist heerst er rust rond de eerste ploeg. Dat de Vrienden van Feyenoord zich juist nu roeren wekt onbegrip. ”Opmerkelijk dat juist in deze periode een deel van de investeerdersgroep Vrienden van Feyenoord zich opnieuw roert en voor bestuurlijke onrust zorgt. Juist de rust rond de club stelde Slot na het fraaie Europese seizoen in staat om met beperkte investeringen weer een heel nieuw elftal te bouwen. Dat elftal kan in zijn ogen alleen nog maar beter worden.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes