Heerenveen zonder Noppert en Van Beek tegen Feyenoord

In de Friese media blikt SC Heerenveen-trainer Kees van Wonderen vooruit op het duel met Feyenoord van aanstaande zondag. De oud-Feyenoorder, die tussen 1996 en 2004 voor Feyenoord speelde, heeft zin in de confrontatie: “Het wordt een mooie uitdaging tegen de nummer één. Je wilt thuis graag van een top-drie club winnen.”

In aanloop naar de wedstrijd gaat het bij de thuisploeg met name over de afwezigen. Zo zijn onder anderen Andries Noppert en ex-Feyenoorder Sven van Beek niet beschikbaar voor Heerenveen. Een hard gelag voor Van Wonderen die hoogstwaarschijnlijk wel Antoine Colassin en Tibor Halilović ziet terugkeren ten opzichte van het bekerduel met NAC Breda: “We moeten morgen hun reactie nog even afwachten op de training, maar dat is wel de verwachting.”

Door de vele blessures en een aantal nieuwe spelers presteerde Heerenveen de afgelopen weken wisselend, zo ziet ook van Wonderen: “We moeten kijken hoe iedereen in zijn kracht komt. We zijn nu een paar wedstrijden kwetsbaarder geweest. De blessure van Sven heeft impact gehad en er zijn nieuwe spelers gekomen. Eigenlijk zijn we nu bezig met een derde voorbereiding. Er zit een enorme dynamiek in de groep. Dat is geweldig. Dat komt door de nieuwe jongens, je ziet dat ze genieten.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes