Brendan Fraser teleurgesteld om mislopen megarol als superheld

Acteur Brendan Fraser speelde bijna de rol van Superman, maar dat ging uiteindelijk niet door. Dat vertelde hij bij The Howard Stern Show. De Amerikaan is nog steeds ziek van het mislopen van die rol.

Fraser, onder meer bekend van The Mummy, was begin deze eeuw dichtbij een rol in Superman: Flyby die uiteindelijk gecanceld werd.

Studiopolitiek

”Ik was teleurgesteld omdat het toen een geweldige kans was die niet werd benut”, vertelt hij. Volgens de acteur kreeg hij de rol niet om twee redenen: ”Het had te maken met echte studiopolitiek. En waarschijnlijk ook door mijn screentest. Ze konden zien dat ik er niet helemaal bij was”.

Geen one-trick pony

Teleurgesteld is hij nog steeds over het mislopen van Superman, al is het volgens hem achteraf niet eens slecht geweest dat hij de rol niet kreeg.

”Het was natuurlijk een kans die mijn leven zou veranderen, maar aan de andere kant wil ik niet bekendstaan om één rol. Tijdens mijn professionele carrière heb ik altijd al divers willen zijn. Ik ben geen one-trick pony”, aldus de 54-jarige acteur.

Fraser werd zoals gezegd bekend om zijn rol als Richard O’Connell in The Mummy. Recent speelde hij ook in No Sudden Move en The Whale.

Bekijk de trailer/video

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes