‘Big Brother’: Dit zijn de nieuwe genomineerden

De vijfde week in Big Brother is bezig en dus is er voor de vijfde keer genomineerd. Dat werd derde keer gedaan door Ali, die de Power of Nomination had. Daardoor zitten Jacqueline, Jason en Rob op de gevarenzone.

Na Judy, Chelsea en Ilse moest afgelopen weekend Danny Big Brother verlaten. En het spel gaat ondertussen genadeloos verder, want er is alweer genomineerd. Het was deze week Ali die de Power of Nomination kreeg en hij gebruikte die optimaal.

Jason, Jacqueline …

Al enige tijd was Ali er open over over wie hij zou nomineren en dat is nu dus ook officieel gemaakt. Het gaat om Jacqueline, Jason en Rob. Voor Jason is het de tweede week op een rij dat hij genomineerd is. Toch lijkt de jonge Nederlander relatief veilig. Hij is namelijk een van de topfavorieten van de kijkers. Dat liet ook afvaller Danny weten. Volgens hem maakt Jason zelfs de meeste kans om Big Brother 2023 te winnen.

Voor Jacqueline is het de eerste keer dat ze genomineerd is. Ze is de enige Belgische die deze week moet vrezen om Big Brother te moeten verlaten. Zij kwam maar op dag 19 samen met Ias echt in het huis en is de meest recente bewoner in Big Brother.

… en Rob

Voor Rob is het al de derde keer dat hij genomineerd is. Dat was hij namelijk eerder al in week 1 en week 3. De 66-jarige Nederlander heeft een wisselende relatie met de kijkers. Aanvankelijk was hij niet zo populair, maar al snel veranderde dat. Zowel bij de kijkers en bij zijn medebewoners ontstond er sympathie voor Rob. De laatste weken is dat echter – door enkele grove opmerkingen en aanvaringen – volledig verdwenen. De meesten vermoeden dan ook dat Rob het huis komend weekend zal moeten verlaten.

The post ‘Big Brother’: Dit zijn de nieuwe genomineerden appeared first on Newsmonkey.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes