Wow, John Cleese komt 40 jaar na dato terug met nieuw seizoen ‘Fawlty Towers’!

De ultieme Britse klassieker Fawlty Towers komt terug! We hebben het hier niet over een slap aftreksel van het origineel, maar een nieuwe serie geschreven door de inmiddels 83-jarige John Cleese himself. De verrassing wordt nog groter want Cleese zelf zal ook de rol van Basil Fawlty weer op zich nemen.

plot

Het origineel dateert uit de jaren ’70 en heeft destijds maar twee seizoenen van zes afleveringen per seizoen gelopen. In de serie draait het om hoteleigenaar Basil Fawlty die een hotel runt. In de nieuwe serie zal te zien zijn hoe Basil zich in de huidige moderne wereld weet te redden. De serie gaat ook over de relatie tussen Basil en zijn dochter, waarvan hij net heeft ontdekt dat zij bestaat. Hij runt samen met zijn dochter een boetiekhotel.

Dochter

Camilla, de echte dochter van John Cleese, zal meespelen in de serie die verder is gemaakt door de uitvoerende producenten Matthew George, Rob Reiner, Michele Reiner en Derrick Rossi.

Rob Reiner over de samenwerking: “John Cleese is een komische legende. Alleen al het idee om met hem samen te werken maakt me aan het lachen.”. Cleese staat erom bekend maling te hebben aan politieke correctheid, dus we kunnen niet wachten om deze serie te gaan bekijken.

Wanneer en waar de serie zal worden uitgezonden, is nog niet bekend.

Lees ook: BBC buigt voor kritiek op ‘Fawlty Towers’ aflevering

Lees ook: DVD-recensie: ‘Fawlty Towers’ complete collectie

Lees ook: ‘Fawlty Towers’ komt terug met nieuwe afleveringen

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes