Rachel: mij is in 2018 gezegd alle Hazes-rechten te hebben

Rachel Hazes heeft zich donderdag uitgesproken tegen de bewering dat zij niet de intellectuele eigendomsrechten zou hebben van haar overleden man André Hazes. De rechtbank van Utrecht behandelt een kort geding dat haar dochter Roxeanne Hazes tegen haar heeft aangespannen omdat zij zich onterecht zou profileren als erfgename van de overleden volkszanger.

Rachel, die lange tijd haar mond hield gedurende de zaak, richtte zich tot Rob Israël, een voormalig testamentair bewindvoerder na het overlijden van André Hazes.

“Ik vind het onbegrijpelijk dat er in 2018 wordt gezegd door meneer Israël, dat mijn zaak volledig eigendom en honderd procent van mij is”, aldus Rachel. “De uitgeverij, de rechten, de naam van mijn zoon komen allemaal aan bod. Dat ik de naam Hazes gebruik terwijl dat eigenlijk niet mag”, aldus Rachel. Terwijl er volgens haar in 2018 is gezegd: “Jij bent honderd procent eigenaar van alles.”

Roxeanne is donderdag niet aanwezig in de rechtbank van Utrecht. In een verklaring liet zij weten dat dat om “puur emotionele redenen” is.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes