Mogen presentatoren de kleding die ze dragen op tv houden?

Telkens in dezelfde outfit op televisie verschijnen; dat kan natuurlijk niet. Daarom werken veel BN’ers met stylisten die combinaties voor hen maken zodat ze altijd goed voor de dag komen. Onze eigen Luuk Ikink (40) heeft het zo voor elkaar dat er altijd een stuk of vijftien outfits voor hem in de Boulevard-studio hangen. Dat vertelt hij in een nieuwe aflevering van ‘De BLVD Podcast’.

“Het is echt een luxe gewoon, ik hoef er geen seconde over na te denken”

In de rubriek Mediawereld Ontrafeld vertelt Luuk dat hij sinds hij bij de televisie werkt, een stylist heeft die veel RTL-sterren kleedt zoals de presentatoren van EditieNL. Zij maakt setjes voor hem die in die studio klaarliggen met daarbij briefjes met wat met wat gedragen hoort te worden. “Ik heb echt een totale kleding-noob“, lacht Luuk. “Het is echt een luxe gewoon, ik hoef er geen seconde over na te denken.”

De kledij mag hij niet houden. De outfits worden namelijk uitgeleend. Luuk: “Als het echt op is of uit de mode, dan vraagt ze [zijn stylist, red.]  weleens: ik heb nog een colbertje over, wil jij het hebben? En als dat niet zo is, dan geeft ze het aan het Leger des Heils.”

Rob heeft op zijn beurt een sponsor waardoor hij wordt gekleed. En daar is RTL niet altijd even blij mee onthult hij. “Dan kreeg ik weer te horen dat het logo te groot was op mijn trui”, geeft hij toe. “Ik wist het wel, want we krijgen dan een lijstje van het logo mag niet groter zijn dan zo en zo. (…) Toen kreeg ik een derde appje van onze hoofdredactrice met: ‘Draag hem alsjeblieft niet meer. Dat gaat alleen maar gezeik opleveren.'”

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes