Kus in Netflix-film ‘You People’ is volledig geanimeerd met computer

De romantische komedie You People verovert de toplijsten van Netflix sinds de release. Acteur Andrew Schulz onthult nu dat de kus van Jonah Hill en Lauren London eigenlijk helemaal niet heeft plaatsgevonden!

Kritiek

Hoewel You People massaal wordt bekeken op Netflix, kan de romkom rekenen op flinke kritiek. De film gaat over de relatie tussen Ezra (Hill) en Amira (London) terwijl ze te maken krijgen met verschillende culturen en maatschappelijke kwesties.

Aan het einde van You People is er een groots moment waar de personages van Hill en London elkaar een romantische kus geven. Wat blijkt? Die kus heeft niet plaatsgevonden.

Bekijk de trailer/video

CGI

In een gesprek met de podcast Brilliant Idiots onthult Andrew Schultz dat de kus volledig is gemaakt met behulp van CGI. “Ik weet niet of ik dit moet delen, maar ze kussen niet eens in de slotscène. Het is CGI”, aldus de acteur.

Schultz vertelt dat de kus op de set niet zo ging als de makers in gedachten hadden. Hij vroeg zich vervolgens af hoe de makers dat nou juist zouden rechtzetten. Gelukkig is dat met CGI gewoon gelukt!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes