Kökcü: ”Ik weet eigenlijk niet eens wat ik moet zeggen”

Orkun Kökcü weet niet waar hij moet beginnen na afloop van de wedstrijd. De middenvelder van Feyenoord beleefde een enerverende avond in De Kuip. Kökcü was in de verlening van de bekerwedstrijd tegen NEC helemaal leeg.

”Ik zag net dat we vijftig doelpogingen hadden, maar ook tijdens de wedstrijd had ik niet het idee dat het zo moeilijk zou worden”, begint Kökcü zijn verhaal in gesprek met ESPN. Mattijs Branderhorst van NEC was met fraaie reddingen een van de uitblinkers. ”Na de penaltyserie heb ik aangegeven dat hij een fantastische wedstrijd heeft gekeept.”

Kökcü had ook in het veld het gevoel dat Branderhorst niet te passeren was. ”Je komt wel in een soort frustratie, maar al met al… Ik weet eigenlijk niet eens wat ik moet zeggen. Hele rare wedstrijd. Ik heb niet het gevoel dat ze heel veel in onze zestien kwamen. Elke keer als ze er kwamen was het raak. Dat is iets waar we aandacht aan moeten besteden door beelden te bekijken. De restverdediging moet beter staan, zodat we niet zulke goals tegen krijgen.”

Voor de neutrale toeschouwer is het een wedstrijd om niet snel te vergeten. Hoe was het voor de aanvoerder van Feyenoord in het veld? ”Of ik kan genieten? Ja vooral de laatste tien minuten van de reguliere speeltijd had ik het gevoel dat het een lekkere wedstrijd was. Er gebeurde heel veel, maar in de verlenging raakte de tank leeg en dan wil je dat het zo snel mogelijk afgelopen is.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes