Kijkers onder de indruk van nieuwe Spaanse Netflix-thriller: ‘Een goede twist aan het einde’

Sinds vorige week kijk je op Netflix naar Infiesto (2023), een gloednieuwe Spaanse thriller over twee detectives en een mysterieuze vermissing. De thriller heeft het nu al geschopt tot de top 10 op de streamingdienst en kijkers laten weten enthousiast te zijn over de nieuwe film.

Andere handige Netflix-pagina’s:

  • Beste series op Netflix
  • Beste films op Netflix
  • Nieuw op Netflix

Duistere detective

Opvallend aan de thriller is dat het verhaal zich te midden van de pandemie van 2020 afspeelt, waardoor de detectives de gevolgen van een lockdown als extra uitdaging krijgen. Niet alleen wordt de cast geprezen, ook de twist op het einde krijgt volop lof. “De film is vrij goed. Ze gingen voor die donkere, detective vibe,” klinkt het op Twitter.

Kijk Infiesto nu op Netflix! 🍿

Mysterieuze verdwijning

De Spaanse misdaadfilm draait om twee rechercheurs die samen op de zaak zitten van een ontvoering. Al snel komen ze erachter dat de verdwijning onderdeel is van een sinister patroon. En dan moeten de inspecteurs het ook nog eens doen in een land waar de noodtoestand heerst door een pandemie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes