Giel Beelen geeft update van ‘heftigste tocht’ in zijn leven

Giel Beelen (45) doet het dit jaar helemaal anders dan in alle voorgaande jaren in zijn leven. Hij is niet meer te vinden in een radiostudio, maar samen met zijn vriendin Floor in het buitenland. De twee reizen de wereld rond om ‘in het nu’ te leven. Gelukkig neemt Giel wel de moeite om zijn volgers, en ons, mee te nemen op de trip die hij met Floor maakt.

“Drie dagen hiken waarin je niemand tegenkomt behalve jezelf”

Via Instagram laat weten dat Giel samen met Floor de Kumano Kodo-pelgrimstocht in Japan heeft afgelegd. ‘Sowieso al afzien maar de sneeuw maakte het nog vele malen heftiger’, schrijft Giel. ‘Drie dagen hiken waarin je niemand tegenkomt behalve jezelf. Daar waar de natuur de baas is en dus helemaal terug naar de basis.’

Deze tocht noemt Giel ‘de heftigste tocht’ in zijn leven, en overigens ook in die dat van Floor. ‘Maar we hebben elkaar er doorheen gesleept.’

Giel maakte in augustus vorig jaar bekend dat hij de wereld rond ging reizen. Door zijn plannen kan hij geen radiomaken, zoals hij al die jaren deed. ‘Voor het eerst in 25 jaar geen radiomaken’, pende hij neer in zijn aankondiging.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes