EMIDJ-Lena over Jill: ‘Zij denkt dat ze Britt Dekker 2.0 is’

The wait is finally over! Vanaf vandaag staat het vierde seizoen van You ein-de-lijk op Netflix. Enne, als je nog niet meteen overtuigd bent om de populaire serie te bingen, weten wij zeker dat wij jou ervan kunnen overtuigen met deze vijf creepy redenen!

1. Nieuw jasje

De acteurs hebben al meermaals benoemd dat het format in een iets anders jasje is gestoken. In het vierde seizoen reist Joe Goldberg (Penn Badgley) namelijk af naar Londen om daar te beginnen aan een nieuw leven. Ook zijn personage begaat een transformatie. Zo heeft Joe lang haar, een baard en werkt hij als professor Jonathan op een universiteit. Zal het hem lukken om professioneel te blijven?

2. Een nieuwe obsessie

Eind seizoen 3 konden we zien hoe Joe naar Parijs vertrok om zijn laatste crush, Marienne, te zoeken. Zeker is dat ‘Mr. Nice Guy’ na Beck en Love zijn obsessieve oog heeft laten vallen op de hardwerkende galeriehoudster Kate, gespeeld door Charlotte Ritchie. Joe raakt in contact met haar man, die Joe uitnodigt in hun wereld, en zij vermoedt meteen dat hij niet zo aardig is als hij eruitziet. Grote vraag is natuurlijk of zij het wel zal overleven.

x

3. De cast

Goed nieuws: Tati Gabrielle, die de rol vertolkte van Marienne, keert terug in het vierde seizoen. En je kunt meer nieuwe gezichten verwachten, onder wie Lukas Gage, bekend van Euphoria en The White Lotus. Hij speelt een Amerikaanse expat, die niet voldoet aan de normen van zijn succesvolle familie. Op het eerste gezicht lijkt hij een hartelijke vriend, die wel van een feestje houdt. Maar daaronder schuilen allerlei geheimen, net als bij Joe. Tilly Keeper speelt de beroemdheid Lady Phoebe, zijn vriendin en de BFF van Kate.

4. We love Penn

Hij mag dan een super-creepy gast spelen, wij zijn gek op de 36-jarige Penn Badgley. Eén mysterieuze blik van de voormalig Gossip Girl-acteur en we zijn om. Daarbij zet hij zijn rol als seriemoordenaar en stalker zeer geloofwaardig neer. En dat terwijl hij in eerste instantie twijfelde om de rol überhaupt aan te nemen. “We romantiseren een man die mensen vermoordt. Maar na gesprekken met de makers, zag ik ook de menselijke kant van Joe in. Uiteindelijk is ook hij gewoon op zoek naar liefde.” Eh ja… zoiets.

5. De spanning

Een ding is zeker: het belooft weer een rete-spannend seizoen te worden. Penn benadrukte vaker in interviews: “Het is belangrijk dat Joe gestraft wordt, maar hem vermoorden zal te makkelijk zijn…” Of dat eindelijk eens iemand wraak op hém neemt, zien we vanaf vandaag. Deel 1 van het vierde seizoen start nu, deel 2 volgt over een maand op 9 maart. Exciting!

Tekst: Rosa Lee Szarzyski | Beeld: You

Het bericht EMIDJ-Lena over Jill: ‘Zij denkt dat ze Britt Dekker 2.0 is’ verscheen eerst op Grazia.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes