Bild: keeper Cillessen aangeklaagd door Spaanse ex

Keeper Jasper Cillessen wordt volgens de Duitse krant Bild aangeklaagd door zijn Spaanse ex en tv-presentatrice María Morán. Volgens Morán verwaarloost Cillessen haar gezin, weigert hij alimentatie te betalen en heeft hij ongepaste opmerkingen gemaakt.

Cillessen heeft een kind met Morán, maar de twee zijn niet meer samen. Volgens Morán voldoet Cillessen sinds de breuk niet meer aan de verplichtingen. Toen de dochter medische zorg nodig had, weigerde Cillessen te betalen, aldus Bild. Naar verluidt ging het om een bedrag van 1200 euro.

“Maria’s grootvader moest de zaak regelen, hij is bijna 90 jaar oud, heeft nooit een creditcard gehad en moest zijn spaargeld gebruiken om zijn kleindochter te helpen”, aldus Teresa Bueyes, de advocate van Morán.

De 33-jarige Cillessen, die eind vorig jaar niet werd geselecteerd voor het WK, verruilde in de zomer Valencia voor NEC.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes