Advocaat: Rachel Hazes heeft integer gehandeld

Rachel Hazes heeft na de dood van André Hazes integer gehandeld. Dat zei haar advocaat Royce de Vries donderdag tijdens de behandeling van een kort geding over de erfenis van de volkszanger. Het kort geding is aangespannen door Rachels dochter Roxeanne en een testamentair bewindvoerder. Anders dan de tegenpartij zegt De Vries dat Rachel tijdens het overlijden van haar man niet verwikkeld was in een echtscheidingsprocedure.

“Voor Rachel is het niet te bevatten dat haar relatie, liefde voor André ineens ter discussie staat, bij uitstek tegenover deze twee personen. Hetzelfde geldt voor de kwestie of zij wel de rechtmatige erfgename is. Als er twee personen zijn die precies weten hoe de vork in de steel zit, dan zijn zij het wel”, aldus De Vries. Hij noemt het “teleurstellend” dat Roxeanne niet bij de rechtszaak aanwezig is “zodat ze daar vandaag geen vragen over kan beantwoorden.”

De Vries vindt bovendien de toon van de wederpartij kwetsend. “Media smullen ervan en nemen de stellingen gretig over.”

De Vries zei ook tegen de rechter dat Rachel geen goederen heeft verzwegen tijdens de verdeling van de erfenis en dat ze wél recht heeft op het intellectuele eigendom van het Hazes-repertoire. Ook zei hij: “Rachel was als goede moeder tevreden met alleen haar deel van de nalatenschap. Roxeanne heeft meer gekregen dan alleen het strikte deel waar zij na het overlijden van haar vader recht op had. En: “De verdeling van de nalatenschap is zeer zorgvuldig afgehandeld. Rachel heeft niets te verbergen voor haar kinderen.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes