Verbazing over mogelijke contractverlenging Messi: ‘Hij doet geen enkele moeite voor deze club’

Het contract van Lionel Messi loopt komende zomer af, maar zijn club Paris Saint-Germain gaat proberen de Argentijn langer aan boord te houden. Volgens voormalig PSG-speler Jérôme Rothen is dat een bijzonder slecht idee.

In de zomer van 2021 maakte Messi de overstap van Barcelona naar PSG. De Franse topclub betaalt Messi een enorm salaris en volgens Rothen is hij dat bij lange na niet waard. ‘De verlengingspoging is een lachertje’, vertelt hij aan RMC Sport. ‘Het is heel lastig om én Kylian Mbappé én Neymar én Messi te managen. Daarnaast is zijn salaris ook ontzettend hoog.’

‘Paris Saint-Germain zit gevangen in een financieel web, want hun salarishuis is ontploft.’ Daarmee is de koploper van de Ligue 1 de ongezondste topclub van Europa. ‘En nu krijgen ze de kans om dat op orde te brengen en dan laten ze die lopen. Het lijkt me een slecht idee om zijn contract nu te verlengen.’

Daarnaast heeft Messi volgens Rothen ook niet gebracht wat hij zou moeten brengen. ‘Als ik kijk naar wat hij uitstraalt, dan snap ik ook niet dat Messi hier wil verlengen. Hij doet geen enkele moeite voor deze club. Hij bedankt de fans nooit, maar loopt met de kop naar beneden linea recta de kleedkamer in. Zelfs als hij wordt toegezongen kan er geen dankbaar gebaartje vanaf. Hij heeft duidelijk geen trek om in dit project te investeren.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes