Temptations Eva heeft nu een relatie met déze verleider

Twee jaar geleden deed Eva met haar toenmalige lover Kevin mee aan Temptation Island: Love or Leave. De twee verlieten samen het eiland, maar eenmaal terug in Nederland bleek toch dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Inmiddels is Eva weer gelukkig in de liefde, en wel met iemand die ook heeft meegedaan aan het programma!

Ex-vriend

Nadat Eva de fout in ging met een ander, besloten Kevin en Eva uit elkaar te gaan. Hoewel Kevin Eva waarschijnlijk wel zou kunnen vergeven, vonden de Temptation-sterren het beter om toch hun relatie te beëindigen.

Fast forward to 2023: we zijn nu ruim anderhalf jaar verder en kunnen op Instagram zien dat Eva een nieuwe lover heeft. In haar Instagram Stories deelt ze namelijk regelmatig kiekjes met hem. En het is blijkbaar geen onbekende, want Eva is nu samen met voormalig Temptation-verleider Joris. Hij deed in 2020 mee aan het programma. Dat was het seizoen met Angela, Elke, Melissa, Simone en Rochina. Throwback!

x

Joris

Gisteren was Joris jarig en besloot Eva hem in het zonnetje te zetten op Instagram door een aantal lieve kiekjes te delen. Wat een knap stel!

Zo zag Joris eruit tijdens Temptation Island:

We wachten overigens met smart op een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Het is nog niet bekend wanneer deze op de buis verschijnt, maar ondertussen kunnen we gelukkig nog kijken naar andere liefdesprogramma’s, zoals De Bachelorette.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Videoland, Instagram @evavoorjans.

Het bericht Temptations Eva heeft nu een relatie met déze verleider verscheen eerst op Grazia.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes