‘Spannende’ thriller op Netflix grijpt de aandacht van kijkers: ‘Aangenaam verrast’

Hoe groot is de kans dat er niet één, maar in korte tijd twee keer bij je wordt ingebroken? Het overkomt Freida (Meera Pinto) in Intrusion (2021). De thriller is volgens kijkers een “spannende” film; wat verrassend is, gezien de teleurstellende kritieken van recensenten. Desondanks lijken Netflix-abonnees van de thriller te genieten: “Verrassend hoe vermakelijk Intrusion is!”

Andere handige Netflix-pagina’s:

  • Beste series op Netflix
  • Beste films op Netflix
  • Nieuw op Netflix
  • 🍿 Lees meer over Intrusion (2021) →

Kijk Intrusion nu op Netflix! 🍿

Henry en zijn vriendin verhuizen naar een klein stadje waar ze zelf hun eigen huis bouwen. Ze zitten er goed op hun plek, totdat er een inbraak met ogenschijnlijke dodelijke afloop plaatsvindt in hun huis en de vrouw wantrouwig wordt. Wat als er meer mensen zijn die iets van ze willen? De vrouw gaat zelf op onderzoek uit.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes