Kijkers massaal tot tranen toe geroerd door nieuwe waargebeurde Netflix-film: ‘Ontroerend!’

Het waargebeurde verhaal van Jessica Watson werd vorige week door Netflix naar het scherm gebracht met True Spirit (2023). De film over de jonge zeilster werd het eerste openingsweekend gelijk massaal bekeken en wist kijkers vooral te ontroeren.

Andere handige Netflix-pagina’s:

  • Beste series op Netflix
  • Beste films op Netflix
  • Nieuw op Netflix

Snikkende kijkers

Op Twitter laten kijkers weten “een golf aan emoties” door te maken tijdens het kijken van True Spirit. Anderen noemen het zelfs “één van de beste films die ik in tijden heb gezien”. Ook is de waargebeurde film nu al te vinden in de Netflix top 10, op een eervolle achtste plek.

Kijk True Spirit nu op Netflix! 🍿

Groot solo-avontuur

De volhardende jonge zeilster Jessica Watson (Teagan Croft) bedenkt het plan om als jongste persoon solo, non-stop en zonder hulp rond de wereld te zeilen, verwachten velen dat ze zal falen. Met de steun van haar zeilcoach en mentor Ben Bryant (Cliff Curtis) en haar ouders (Josh Lawson en Oscarwinnares Anna Paquin) is Jessica vastbesloten om te bereiken wat onmogelijk werd geacht, namelijk het bevaren van enkele van ‘s werelds meest uitdagende stukken oceaan in de loop van 210 dagen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes