‘Feyenoord laat Slot niet gaan en wil na het seizoen evalueren’

Leeds United heeft zich niet officieel bij Feyenoord gemeld om trainer Arne Slot over te nemen. Voetbal International maakt melding dat de Rotterdammers ook niet van plan zijn om de komende dagen mee te werken aan een vertrek van de succesvolle trainer.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam schrijft dat Leeds United de afgelopen dagen bij diverse partijen heeft geïnformeerd om meer informatie te krijgen over Slot. ”Dat doet een club door te bellen met spelers, agenten, scouts, insiders. Luis Sinisterra speelt bijvoorbeeld voor Leeds en trainde vorig seizoen onder Slot. Op die manier kreeg Orta (technisch directeur van Leeds United) het beeld van een manager die op termijn een prima trainer voor Leeds United zou kunnen zijn.”

Bij Feyenoord weten ze dat het een droom is van Slot om ooit te werken in de Premier League en heeft daarom een clausule in zijn contract laten opnemen voor aankomende zomer. ”Dit betekent niet dat Slot bij ieder bod sowieso zal gaan vertrekken. Feyenoord en zijn trainer gaan na afloop van het seizoen evalueren. Het is te verwachten dat de club dan het contract graag nog een keer wil verlengen en verbeteren.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes