Christina Applegate kondigt aan snel te stoppen met acteren

In 2021 kondigde Christina Applegate aan dat ze MS heeft. Sindsdien is het leven voor de actrice in een klap veranderd en zal haar carrière ook niet meer zo gaan zoals het is geweest. Applegate hint nu – twee jaar na de diagnose – op het einde van haar loopbaan als actrice.

Al eerder liet de Dead to Me-actrice zich uit over haar loopbaan. Door haar ziekte MS lijkt er vroegtijdig een einde te komen aan het acteren in films en series.

Bekijk de trailer/video

Pensioen

Ook nu vertelt Applegate in een interview met LA Times dat ze waarschijnlijk binnenkort zal stoppen met acteren en dus als 51-jarige met pensioen zal gaan.

“Ik kan me niet voorstellen dat ik om 5 uur ‘s ochtends op moet staan om vervolgens 12 tot 14 uur op de set te zijn”, vertelt de actrice in het interview. “Ik heb dat op dit moment echt niet in mij.”

Stemacteur

Hélemaal stoppen in de filmindustrie zit er gelukkig voorlopig nog niet in. Applegate onthult namelijk dat ze nog wel geld wil verdienen met films en series, maar dan op een andere manier. Zo vertelt de actrice dat ze het best ziet zitten om stemmen in te spreken van animatiefilms.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes