Wat we al weten over de nieuwe ‘Harry Potter’-film die mogelijk verschijnt

Al jarenlang zijn ‘Potter’-fans benieuwd naar verhalen van Harry, Hermoine en Ron die zich na The Deathly Hallows af zouden spelen. Dit kregen ze in de vorm van een toneelstuk genaamd Harry Potter & The Cursed Child. Chris Columbus wilt dit graag verfilmen, maar wat is de status van deze potentiële verfilming precies?

Chris Columbus

Chris Columbus, de regisseur van de eerste twee ‘Harry Potter’-films, vertelde in 2021 tijdens een interview met Variety dat hij graag het toneelstuk wilt verfilmen:

“Ik zou graag ‘The Cursed Child’ regisseren. Het is een geweldig toneelstuk en de kinderen (Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint) hebben eigenlijk de juiste leeftijd om die rollen te spelen. Het is een kleine fantasie van mij.”

Interesse

Hoewel een verfilming van The Cursed Child niet officieel gaat gebeuren, is de interesse er zeker. David Zaslav, de nieuwe topman van Warner Bros, zei afgelopen jaar over Harry Potter:

“We hebben al 13 jaar geen ‘Superman’-film meer gehad. We hebben al 15 jaar geen ‘Harry Potter’-film meer gedaan. De DC-films en de ‘Harry Potter’-films zorgden voor veel van de winst van Warner Bros. Motion Pictures in de afgelopen 25 jaar.”

Hoewel de benoemde jaartallen natuurlijk voor geen kant kloppen, is het wel voor het eerst dat een Topman bij Warner Bros specifiek een vervolg op Harry Potter benoemd. Nu er niks meer van de ‘Fantastic Beasts’-films lijkt te komen, is de kans op een volwaardig Harry Potter-vervolg ook zeer vergroot.

Verhaal

Het verhaal van The Cursed Child begint vrijwel direct waar The Deathly Hallows eindige.37-jarige ouders Harry, Ron en Hermoine die hun kinderen uitzwaaien op Perron 9 3/4 waar ze vertrekken naar Hogwarts.

Het stuk vervolgt het verhaal van Harry Potter via zijn zoon, Albus, en volgt Albus Severus Potter terwijl hij geheimen uit het verleden van zijn vader ontdekt in een tijdreisavontuur.

Naast de originele reeks personages bevat het stuk ook Draco Malfidus’s zoon Scorpius, Hermelien en Rons dochter Rose, evenals Voldemort en Bellatrix Lestrange’s verrassende nakomeling Delphi.

Trailer

Hieronder bekijk je hoe het door JK Rowling geschreven verhaal van The Cursed Child tot leven is gebracht op het toneel.

Bekijk de trailer/video

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes