Voormalig olympisch kampioen Maarten van der Weijden met spoed in ziekenhuis opgenomen

Maarten van der Weijden (41) heeft een maagbloeding gehad en moest daardoor in het ziekenhuis worden opgenomen. Dat nieuws deelt de voormalig olympisch kampioen openwaterzwemmen via sociale media.

“Soms loopt het leven anders dan je hoopt”

De zwemmer deelt een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuisbed. ‘Soms loopt het leven anders dan je hoopt’, aldus Maarten. ‘Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag’, schrijft Maarten. De zwemmer, bij wie in het verleden leukemie werd vastgesteld, was vooral bang dat kanker opnieuw de reden was dat hij in het ziekenhuis lag.

Inmiddels is de bloeding gevonden en gedicht en mag de zwemmer weer naar huis. ‘Ik ben dankbaar dat de bloeding gestopt is en dankbaar dat kanker niet de oorzaak van de bloeding is’, aldus Maarten. Ook bedankt hij de artsen en verpleegkundigen die de afgelopen week voor hem hebben gezorgd.

Naar eigen zeggen zal het herstel nog wel even duren. ‘Maar ik ben blij dat ik naar huis mag en ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes