Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh wordt beloond

Alireza Jahanbakhsh heeft afgelopen weekend indruk gemaakt in de wedstrijd tegen PSV. De 29-jarige aanvaller maakte als invaller twee doelpunten voor de Rotterdammers. De verwachting is dan ook dat Jahanbakhsh gaat starten tegen NEC.

Trainer Arne Slot rouleert de buitenspelers de laatste weken constant. Igor Paixão is nog niet in staat om drie wedstrijden in zeven dagen te spelen. De verwachting is dan ook dat Javairô Dilrosun begint in de bekerwedstrijd woensdagavond.

Oussama Idrissi, die met twee assists ook belangrijk was in de topper tegen PSV, start vermoedelijk op de bank. Hij zal Dilrosun in de tweede helft normaal gesproken gaan aflossen als invaller.

Quilindschy Hartman is fit en keert weer terug in de basisopstelling. Verder worden er geen wijzigingen verwacht bij Feyenoord. De wedstrijd tegen NEC begint om 21:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Timber;Jahanbakhsh, Gimenez, Dilrosun.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes