”Slot schijnt bij Leeds United op een lijst te staan”

Arne Slot maakt sinds zijn komst indruk bij Feyenoord. De trainer krijgt het ook nu weer voor elkaar om met veel nieuwelingen een elftal aan het voetballen te krijgen. Buitenlandse clubs zien dat ook, zo vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de nieuwe podcast van Voetbal International.

”Bij Leeds United schijnt die toch wel op een lijstje te staan”, vertelt Krabbendam. ”Mooie club, grote club. Daar zou die ook wel passen. Ze hebben nu een of andere Amerikaan voor de groep staan. Arne in de Premier League!” Michel van Egmond haakt in en is van mening dat het project Slot bij Feyenoord nog lang niet klaar is. ”Feyenoord is nog volop in ontwikkeling. Het project is nog geen tien procent onderweg.”

Toch moet de leiding van Feyenoord al rekening houden met een vertrek van Slot. ”Als die een keer weggaat en die dag gaat komen, dan moet het niet als een kaartenhuis in elkaar storten. Slot moet niet de geheime formule meenemen” lacht Van Egmond. ”Wie blijft er dan over naast Dennis te Kloese? Krabbendam: ” Sipke Hulshoff gaat ook mee dan. Alleen John de Wolf blijft dan zitten. Het is heel belangrijk dat De Wolf alles noteert wat die nu ziet. Alles bijhouden!”

Clausule Afgelopen zomer werd bekend dat Slot een clausule heeft laten opnemen in zijn contract. De trainer kan Feyenoord verlaten wanneer een club bereid is om een afkoopsom te betalen. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde het nieuws en liet weten dat de speciale clausule alleen geldig is aankomende zomer. Op de vraag of een binnenlandse overstap een optie is wilde Te Kloese niet inhoudelijk op reageren, maar: ”Ajax hoeft zeker niet te komen.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes